SIMPLEMENT UNA FESTA PERFECTA.

dijous, 7 d’octubre del 2010

La festa de diumenge la podriem definir amb una sola paraula: PERFECTA!

Al menys aquesta és la sensació que vam tenir tots els que vam assistir i per a satisfacció de tots els que l'estavem organitzant la festa de la FIRA DEL CAÇADOR - 10è ANIVERSARI LDA
Veure que tot surt com estava previst i veure sobretot com la gent s'ho passa bé és l'èxit més gran que pots tenir quan organitzes alguna cosa.
Vam xalar tots i en definitiva és el que sempre volem, sempre volem aquest resultat de xalera.

Gràcies a tots els Sheriffes que van fer possible que aquesta festa tingues una pista de fusta, gràcies als que van fer el catering, gràcies als ajudants de "sirvo para todo", gràcies als decoradors de l'estand, gràcies a tots per col.laborar i fer que el grup creixi i que s'ho passi bé.

També gràcies als invitats assistens que van donar color a la festa, amb la samarreta turquesa els ENGANXATS, amb la samarreta negra els de CRAZY BOOTS i amb la roja els SHERIFFES; una barreja de colors compartint coreografies.
La Conxita i la Sussy ens van ensenyar la coreografia EVERYTIME, en Joan Targa BOOTS i la Cati Torrella BfBB.
Ens han quedat ganes de més festes, així que per al novembre en tornarem a fer una altra.
Dilluns 11 d'octubre tornem al programa dixa'm vore, sintonitza el canal Terres de l'Ebre cap a les voltes de les 13h i podràs apendre una coreografia en directe.

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga