APRENEN PER ANAR DE FESTA EN FESTA

dissabte, 16 d’octubre del 2010

Les classes de country line dance ja les hem començat seriosament des del dia 1 d'octubre. Estem fent classes de tots els nivells, per a gent que comença des de 0, és a dir sense tindre gens d'idea i gent que ja tenia ganes de tornar a apendre moltes coreos noves i poder anar de festa en festa i practicar-les.

Consulta l'horari de les classes que s'adapte millor a tu i t'esperem a les classes i a les festes per compartir xalera mentre ballem country line dance.

------------------

Com més apendràs més xalaràs a les festes i més ganes tindràs d'anar-hi per passar una bona estona amb companys de classe i amb companys de festa com ara vam fer al V Cap de Setmana de Lloret de Mar.
Va ser un goig retrobar-nos amb balladors que acaben sent amics i companys de disbauxa.

------------------

També pots seguir-nos per la tele Terres de l'Ebre el dia 25 d'octubre on la nostra profe Dolors us ensenyarà un ball en directe al programa Dixa'm vore sobre les 12,50h . o anant el dissabte dia 23 al restaurant la Llar de Santa Bàrbara, allí faran sopar i després animació a càrreg dels Sheriffes.
-----------------
Els "nois" de la tele.

Com sempre els balladors Sheriffes acudeixen a la tele per ballar i aquest passat dilluns 11 d'octubre va tocar el torn a Xavi i Rafa, dos incondicionals del grup sempre disposats a fer el que calgui per animar la festa. Aquest cop la coreo va ser "Budu".

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga