FIRA DEL CAÇADOR I FESTA COUNTRY A MASDENVERGE

dijous, 30 de setembre del 2010


Aquest cap de setmana a Masdenverge es celebra la FIRA DEL CAÇADOR i diumenge els THE COUNTRY SHERIFFES farem festa per a celebrar el 10è aniversari de la LDA.
Diumenge a les 11h estarem al poliesportiu de Masdenverge per a ballar country line dance fins les 14h.
Tenim convidats als qui ens fa molta il.lusió rebre per a poder compartir afició. Des de Constantí ve el Joan Targa i la seua gent del Crazy Boots, des de Mòra d'Ebre la Conxita i la Sussy amb els Enganxats al country line dance, des de Barcelona la Cati Torrella i persuposat tots els Sheriffes del Delta de l'Ebre.
En tenim moltes ganes de que arribe el diumenge!!!

---------------------------


Dissabte vam anar a la festa del OKTOBERFEST al bar Tina Garden. Vam fer exhibició, vam ensenyar un ballet i després vam fer el que més ens agrada que és xalar del bon ambient en un dia de festa... ballant i com no amb cervesa!!!


---------------------------

Dilluns passat vam començar la temporada d'anar a la tele Canal Terres de l'Ebre per a ensenyar un ball al programa Dixa'm vore en directe.

En aquesta ocasió vam ensenyar un ball de les Party for Two, la coreografia es diu "Africa" i es balla amb la cançó de "Waka Waka" de Shakira.
Anirem cada 15 dies per a ensenyar un ball nou, així que ja saps si vols apendre un ball tornem el dilluns 11 d'octubre.

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga