ELS ÚLTIMS DIES DE JUNY

dilluns, 5 de juliol del 2010




Com sempre hem estat sense parar, però aquesta última quinzena de juny encara més.


Les classes regulars de tota la temporada 2009-2010 ja les hem acabat i això vol dir que hem fet festetes "extra" a més a més de les que teniem programades com ara el fi de curs o el sopar de germanor amb els Enganxats de Mòra, la fira d'associacions que es feia a Roquetes i que com a activitats que fan durant l'any, les Dones de Roquetes van ensenyar entre altres coses que fan, el balls apressos.





També vam tenir la visita de l'extraordinària Olga Tormo per ensenyar-nos la coreo SHERIFF ON FIRE. Ja ens la veureu ballar perquè ens va agradar molt. Aprofitant-nos de la seva generositat també la vam fer parlar al programa que fem a Ràdio Joventut, Territori Sheriff.


Vam ensenyar el ball a la tele com cada 15 dies en dilluns al programa Dixa'm vore. Aquest programa durant l'estiu també es deixa d'emetre, però ja ens han dit que compten amb nosaltres per a la propera temporada.
DE TOT AIXÒ PODREU VORE LES FOTOS ALS NOSTRES ÀLBUMS PICASSA I EN BREU HI HAURÀ UN VIDEO PUBLICAT DEL FI DE CURS DE TOTS ELS ALUMNES QUE HI VAN PARTICIPAR EN TOTES LES DISCIPLINES: LINE DANCE, SALSA, BALL DE SALÓ, DANSA ORIENTAL...

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga