SHERIFF ON FIRE ... LA NOVA COREO!!!

dijous, 24 de juny del 2010

SHERIFF ON FIRE, és la coreografia que ens han dedicat a tot el grup dels Sheriffes les Party For Two, o per a que les indentifiqueu més Shaky i Elvis, o millor encara per a qui les conegueu del tot la Eli i la Olga.
Doncs sí, elles han fet per a natros una coreografia. Ens l'han dedicat!!! Des d'aquí els hi volem agrair aquest super detall que han tingut amb nosaltres, estem més que contents.
La coreografia té 64 temps i és de dos parets, la música és "Ring of Fire" de The Dean Brothers.
La podem ballar tots perquè no és gens difícil i la múscia li pega i li dona molt de joc.
Elles vindran expressament el dimarts 29 de juny per a ensenayar-la a tots els Sheriffes, així és que tenim doble honor; un perquè ens han fet la coreo i l'altre perquè venen personalment per a que xalem ballant SHERIFF ON FIRE.
-----------------

Les Sheriffes alumnes de l'associació de Dones de Roquetes van fer una exhibició davant les seues companyes dissabte passat amb motiu del berenar de fi de temporada.
Aquest dissabte 26 de juny les podreu tornar a vore a les 18,30h a la Fira d'entitats que es celebra a Roquetes.



-----------------

Diumenge passat vam gaudir de la marató que vam fer conjuntament amb els moteros. En la nostra 2ªTROBADA COUNTRY MOTARD que vam celebrar al pavelló de patinatge de Sant Carles de la Ràpita i de la que vam poder gaudir de la companyia de la Mercè Orriols, Eli Castejón, Olga Tormo. Elles ens van ensenyar elsballs: SIKIFF-A-BILLY, POKER STONE I EL TEXAS HERO respetivament.
Per a nosaltres va ser tot un plaer tindre-les entre els Sheriffes i ens em quedat amb ganes de repetir i com no, també ens em quedat amb ganes de ballar més i més entre tots els xaladors que van venir a ballar amb natros.
Podreu veure fotos i el video que ja està penjat a la tele de la web.
-----------------
Aquest dissabte nit anem a Mòra d'Ebre per a ballar en les "Enganxades" i celebrar la tornada del nostre sopar de germanor.



 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga