THE COUNTRY SHERIFFES A MÒRA D'EBRE

diumenge, 28 de febrer del 2010

Els companys de ball de Mòra d'Ebre, el dia 10 d'abril celebren la seua 2ªTrobada country i des d'aquí els hi diem que poden comptar amb nosaltres per animar tot un dia de ball.
Abans però ens veurem aquí a les nostres terres, aquí al Delta de l'Ebre. Vindran a casa nostra per fer el que sempre fem quan ens trobem grups que compartim l'afició del line dance...BALLAR! Què si no. Ens mou la gresca i les ganes de passar-ho bé. Així que ja estem desitjan que arribe el dia 13 de març que serà quan ens trobarem per intercanviar-mos coreografies.

Aquest passat dissabte 27 de febrer vam desfilar pels carrers de Masdenverge en motiu del carnestoltes. Podriem dir que hem amortitzat la nostra disfressa durant tres caps de setmana, encara que no descartem que hi hagi alguna població en que encara no hagin celebrat aquesta festa i ens puguem tornar a vestir. Com sempre trobareu fotos penjades al blog.


Aquest mes de març ja us hem avançat que el dia 13 vindran els "Enganxats al country line dance", però també us anunciem que el dissabte 06 de març anirem a Constantí al Crazy Boots per fer 4 ballets, el dissabte 20 de març farem exhibició al "Gran Bufett de la Ràpita" i diumenge 21 de març tallers de country a Masdenverge. Ja us anirem concretant més informació.

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga