CARNESTOLTES SHERIFFES 2010 A ALCANAR

dimarts, 23 de febrer del 2010

Aquest passat dissabte vam assistir al carnestoltes d'Alcanar. Ens ho pensavem passar bé com sempre, però la diversió i lo molt que vam ballar i gaudir va superar totes les espectatives.
Vam fer tota l'estona el que vam voler, el que més ens agradar...BALLAR! L'ambient de festa insuperable, la gent que hi era present per vore la rua participava en la nostra diversió i no es cansaven d'animar-mos per a continuar ballant i participar amb nosaltres en la gresca encara que no hi anèssin disfressats.

En aquest carnestoltes no hi havia concurs, però per a nosaltres sí que hi va haver un primer premi que va ser el bon acolliment per part de tots els canareus.

Aquest any, per primer cop, ho organitzaven la gent dels bars de la localitat i la veritat va ser una experiència molt agradable. Des d'aquí agrair a tots ells, en especial a Inma que va ser la que ens va informar de tot i va estar pendent de nosaltres. Ah i a sobre que vam xalar ens van pagar un sopar!!
Felicitat a tots els canareus per la vostra rua! Ja tenim ganes que el proper any puguem copartir la festa de nou.
En acabar vam anar al carnestoltes de la Sènia per fer 4 ballets.
----------------------------------------------------------------------------------------


I tot que amb el carnestoltes sembla que no haguèssim fet res més, no us ho cregueu. A les classes no hem fallat ni un dia per tal d'apendre noves coreos i al nostre compromís quinzenal amb el programa Dixa'm vore del Canal Terres de l'Ebre tampoc. Publiquem les fotos dels dos dilluns del mes de febre, si us fixeu veureu a la presentadora Diana Mar que per fi la vam enganxar a ballar amb nosaltres.
----------------------------------------------------------------------------------------
Aquest dissabte ens tornem a disfressar a Masdenver a les 16,30h i després xocolatada, espectacle d'animació per als més petits i després country line dance.

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga