ESTEM DESCANSANT

dissabte, 28 d’agost del 2010

Els Sheriffes estem descansant, però no per a molts de dies.

Ens em concedit dos setmanes per agafar aire fresc i acabar de perfilar noves festes i idees que ens ronden pel cap, sense deixar de parar de pensar en tot el que hem estat fent com ara la FESTA COUNTRY A LES FESTES D'AMPOSTA i totes les sortides del mes d'agost, de les quals no sabriem dir-vos a quina ens ho hem passat més bé.

Voldriem agrair a tots els alumnes, socis i simpatitzants dels SHERIFFES la seua incondicional companyia i participar en que les nostres festes siguen sempre un èxit de xalera. Ho voldriem agrair a tota aquesta gent propera de casa nostra, a la gent del Delta de l'Ebre, però també especialment a la gent que ja és adicta a natros; a Manolo, Neus, Mercè, J. Lluis, Eli, Olga, Maite, Joan, Rosa, Julieta... i molts d'altres que també heu participat.


*No us espanteu per aquests dies de "descans" perquè ja tenim planejat tornar per tercera temporada consecutiva al Canal Terres de l'Ebre i ho farem després de la 2a quinzena de setembre. La Dolors i algun dels seus alumnes tornaran a ensenyar balls en directe i aquesta vegada començarà amb la cançò de la Shakira "Waka waka", la coreografia es diu AFRICA i és de la Eli Castejòn.

*També a finals de setembre farem una festa per a tots els alumnes de la temporada 2009-2010 i aixi repassarem totes les coreografies que se'ns hagin pogut oblidar.

*El primer cap de setmana d'octubre festejarem el 10è aniversari de la LDA i farem la festa "2 de 10", on tots els que sigueu monitors o instructors de line dance podeu recordar-nos el primer ball que vau ensenyar i el darrer en transmetre als vostres alumnes.
PUBLIQUEM AVUI FOTOS QUE TENIEM PENDENTS. DONEU-HI UN COP D'ULL SI US VE DE GUST.

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga