CONTRA VIENTO Y MAREA

dimecres, 19 de maig del 2010

El títol de la nostra crònica "contra viento y marea", crec que és un dels més encertats donat el mal temps de vent que vam tenir.
Però com deia, és encertat perquè tot i que va fer vent, tot i que vam tenir que canviar la data de la festa per la Lliga (-que dit sigue de pas va valdre la pena poder celebrar la victòria del Barça-), tot i que les nostres invitades van tindre problemes amb el vol pel núvol del volcà, tot i això ha estat un cap de setmana entranyable i molt profitós.
La Pauline i la Bàrbara, dos balladores meravelloses i millors persones, que ens van ensenyar alguns dels balls que elles practiquen a Liverpool. Fent fotos de tot el que els Sheriffes feiem i sempre amb un somriure. Ens van acompanyar a les classes, a la festa i a tot el que podien.
ESPEREM PODER TORNAR-VOS A TENIR PROP NOSTRE!!


Com sempre podreu veure fotos als nostres àlbums Picassa, però aquí a la pàgina principal publiquem la foto de les tres balladores més valentes del dia de la festa. Tot i el vent no van parar fins que vam llevar la música, la resta vam ballar però poc a poc pel vent anàvem entrant a l'interior del local i estoicament aquestes "malaltes" del ball van aguantar fins l'últim moment.
Pareu compte que aquesta malaltia del line dance s'encomana i no té cura!!


 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga