MARXEM DE COLÒNIES

dilluns, 12 d’abril del 2010

Aquest cap de setmana que ve marxem de colònies a Cubelles!!!!
Sempre busquem excuses i moments per poder ballar i compartir afició amb altra gent que li agrade el country line dancde i sobretot passar-s'ho bé i aquest cop farem tot un cap de setmana.
El nostre grup, juntament amb altra gent que té ganes de xalar ens veurem les cares i les botes per picar ben fort quan arribe un stomp. Sigues del color que sigues i tingues les botes del color que les tingues t'esperem per ballar amb nosaltres.

Gràcies a la Mercè i a la Dolors, juntament amb el suport dels seus balladors, de ben segur que serà un cap de setmana inolvidable.
-----------
La crònica de la 2ª Trobada a Mòra de country line dance la posarem a finals de setmana. Editarem un video i fotos. El que sí que us podem dir que va estar molt agradable el poder tornar a compartir ball amb els "Enganxats".
-----------
Si voleu mirar noves fotos podeu vore les que hem fet al programa DIXA'M VORE del canal Terres de l'Ebre. Aquest cop han estat l'Adrià, Tere i Adrian en ensenyar un ball. Estaven molt guapos amb la seua camisa i... diguem que ha estat com ballar en família (je).
Ah! També els podeu mirar a la nostra tele. Legar ja ha penjat la classe televisada.

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga