EL LINEDANCE DE LES TERRES DE L'EBRE

dilluns, 15 de març del 2010

Aquest cap de setmana els dos únics grups de les Terres de l'Ebre de ball en línea, The country Sheriffes i els Enganxats al country line dance, vam fer el nostre primer sopar de germanor.
Ha estat una experiència molt positiva i amb la que ens hem quedat amb ganes de tornar a repetir, cosa que per part dels dos grups sembla que està més que clara que farem el "bis".
Vam començar a les 18h i vam acabar cap a la una de la matinada compartint ball i ensenyant-nos coreografies.
(Ja sabeu que podeu veure les fotos a l'apartat fotos i els videos pel nostre canal you tube a més de per la televisió on line que tenim)


Les profes de Mòra, la Conxita i la Sussy ens van ensenyar dos balls i la nostra profe Dolors un de molt facilet per als més petits, El Pingüino. De ben segur que aquests balls els tornarem a repetir a la 2ª Trobada country que organitzen a Mòra d'Ebre on els The Country Sheriffes no hi podem faltar.

Ara ens estem preparant per a l'animació que farem dissabte al Gran Buffet de Sant Carles de la Ràpita. Si voleu gaudir durant dos hores de line dance (ball en línea sense parella) pots anar a sopar al buffet aquest dissabte 20 de març. Estarem fins que et canses de moure't.
I diumenge 21 per la tarda, la Dolors Cañellas farà uns whorshops a Masdenverge als nois i noies que fan un intercanvi cultural, Comenius. Són nois de Bèlgica i de l'institut de Santa Bàrbara. L'Ajuntament de Masdenverge col.labora per a que aquestes classes siguen possibles.

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga