HEM GUANYAT EL SEGON PREMI!!!

diumenge, 14 de febrer del 2010

Cansats però molt contents per la recompensa, tots els THE COUNTRY SHERIFFES estem més que satisfets de la nostra carrossa i damunt de tot lo que vam arribar a xalar, l'Ajuntamet d'Amposta, departamanet de comissió de festes ens van concedir el segon premi.
Sorpresos vam sentir amb satisfació que guanyàvem el segon premi i és clar, com no, esclatar a cridar de joia.
La nostra finalitat no era la d'obtenir un premi, si no com sempre la de xalar mentre ballem però d'aquesta manera es reconeix una feina que sempre hi ha darrera un muntatge d'aquestes característiques, així que des d'aquí voldria agrair a TOTS els Sheriffes que han fet possible aquest dia de disbauxa.
És difícil nombrar a tots perquè en som molts i seria terrible que en l'escrit em deixes de nombrar a algú, però simplement moltes gràcies per seguir-me en la bojeria de passar-mos-ho bé amb l'excusa del ball.
Des de la creadora de la carrossa, a les cosidores, als balladors, als taxistes, als de l'equip de so, als que recolzen la idea, als que somriuen en pensar el què farem, als que ens acompanyen i ens fan fotos, als disfressats, als que ens venen a vore, etc... a tots moltes gràcies.
En reconeixement a aquesta feina avui tan sols posem a la web les fotos i els preparatius de la carrossa i de les disfresses. A partir de dimarts podreu vore totes les fotos oficials del dia de carnestoltes.

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga