Comencem la setmana ballant!

dijous, 3 de desembre del 2009


Als Sheriffes no ens cal esperar al cap de setmana per a ballar i es que a part de les classes on aprenem noves coreografies, ja en dilluns anem a la tele i dimarts a una festa. No és cosa de bojos, és adicció sana al country linedance. Si ho probes ja no pares!!


Dilluns van anar uns guapíssims ballarins a la tele Canal Terres de L'Ebre, com ja va sent habitual, al programa Dixa'm vore presentat per la Diana Mar on allí; la Laura, Andrea, Josep, Núria, Ariadna, Paula i Michelle. Ells van ser els protagonistes que van ballar i ensenyar-respectivament- en directe el BURNING LOVE i HURRICANE.

En dimarts per la nit vam ser convidats a donar costat a la campanya que es feia contra la SIDA. És van fer una sèrie d'actes entre els quals estava l'actuació de Josep MªBonet, cantautor de les nostres terres de country i nosaltes, els Sheriffes, vam anar per fer costat. També van haver actuacions entre d'atres del Padre Jonhy i del Quico el Celio, el noi i el mut de Ferreries.




Seguim la nostra marxa d'actuacions i col.laboracions i aquest mes de desembre tenim previst:

1*DISSABTE 5, a les 19h col.laborem amb el festival de patinatge que es fa a favor de la fibrosis quística a Amposta. Farem una petita exhibició.

2*DISSABTE 12, farem una exhibició per complementar l'actuació de la Banda de música de Godall. Serà al ball de mitja nit de Godall.

3*DIUMENGE 13, a partir de les 18,30h, col.laborem amb el poble de Masdenverge en la recaptació de fons per a la Marató de tv3. Farem ball lliure i el que calgui per les bones causes.

4*DISSABTE 19, tornarem a col.laborar per la Marató de tv3, en aquest cas amb el poble de Jesus (Tortosa). Falten ultimar els detalls de la nostra exhibició-ball, però de ser hi serem.

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga