Exhibició de patinatge i country a Masdenverge

dijous, 22 d’octubre del 2009

Amb el nostre ball animarem l'exhibició que fa el club de patinatge de Masdenverge. A les 18h del dissabte 24 d'octubre a les pistes esportives que tenen a la localitat. Començarà el grup de patinatge i en el seu descans els The country Sheriffes farem algun dels nostres balls. Serà una tarda d'espectacle!

Per la ràdio, pel carrer, per allí on hem anat no parem d'explicar lo bé que ens ho vam passar a LLoret de Mar. Tot el cap de setmana ballant country line dance amb 600 persones més que hi van ser per compartir afició. Mireu les fotos i els videos i us hen podreu fer una idea, perquè si no hi erets allí no podeu imaginar lo que s'arribat a xalar!!
Des d'aquí un agraïment a tots els companys que ens van fer costat per fer gresca i també reconèxier la bona organització, puntualíssims en tot el referent a la festa.

També vam ensenyar el dilluns passat un ball a la tele, el THANKS A LOT. Ara tornarem al Canal Terres de l'Ebre el dilluns 02 de novembre.

1 Yeeeeehaw:

Carolina ha dit...

Estimats sheriffes:
Sóc membre de l'Associació Country La Torre. He vist que us heu fet seguidors del blog Country & Western Life. En nom de tots els qui hi formem part us donem les gràcies i la benvinguda. Continuem en contacte.
Gràcies de nou.
Carolina.

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga