"La sombra del reportero"

divendres, 3 d’abril del 2009


De vegades sembla que tota la feina la faci un mateix i no és així.

Els THE COUNTRY SHERIFFES comencem a ser ja una colla de balladors ben gran i amb moltes ganes d'apendre més i més coreografies.


Des de la meua posició com a "ensenyadora de passos" el meu goig es voreus ballar i que estigueu sempre més il.lusionats en saber nous balls. Sempre penso que la meua feina és la més divertida i gratificant...


Però també hi ha gent que col.labora molt activament a que cada dia quede constància de tots natros quan anem a les festes i ens ho passem tant bé, aquest és el cas de "PRODUCCIONES LEGAR".

Segurament així no els coneixeu, però si us dic que són l'Ignasi i Rafa, tots sabreu que són els que ens pengen els videos a internet. Gràcies a ells i a la seva constància tenim un grapat de videos on tots els Sheriffes podem gaudir d'un bon record. No deixeu de mirar-los!!!


1 Yeeeeehaw:

Anònim ha dit...

gracias , gracias , no nos merecemos tantos elogios , y ahora despues de esta tan humilde respuesta, a la porra con tanta humildad , yuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiii aaahhhhhhhhh bien bien bienje je je je je.
mas Le que Gar

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga