Neix la web de The Country Sheriffes

dimarts, 15 de juliol del 2008





Hola a tothom!

Benvinguts per primer cop a l'autèntica pàgina web oficial del grup The Country Sheriffes, el primer grup de ball country de les Terres de l'Ebre. Els genuins!






Per començar, una mica d'història...

Aquest grup va sorgir dels d'esforços de Dolors Cañellas per promocionar un ball distès, d'ambient agradable com és el Country Line-dance, per les Terres de l'Ebre i més enllà. Amb una mica de perseverància, durant 5 anys insistint amb aquest estil de ball, ja ha aconseguit crear un petit grup de balladors, que aprofitem cada oportunitat que els sorgeix per a anar a ballar o per a organitzar festes temàtiques on poder gaudir d'aquest ball en línea.




Recolzada pels seus companys, en particular de Mònica, per a tirar endavant el projecte i amb el suport de Susanna, que és la creadora de la web dels Sheriffes i sense oblidar a la colla dels "xafo xafo" que van ser els primers en voler ballar line dance i donar suport a aquesta iniciativa... podriem dir que la família tot just comença a crèixer.

En aquesta pàgina, que esperem que visiteu amb freqüència, volem posar a l'abast de tothom que estigui interessat, la informació necessària per a poder unir-se al nostre grup, ja sigui per a poder assistir a classes de ball, com per a poder estar al dia de les últimes novetats, tant dels The Country Sheriffes, com del món del country line-dance en general.

A partir d'aquest moment, per a qualsevol dubte que tingueu o qualsevol suggerencia que vulgueu proposar, The Country Sheriffes està a la vostra disposició a l'adreça d'e-mail
thecountrysheriffes@hotmail.com.


Yeeeeeehaw!

1 Yeeeeehaw:

Anònim ha dit...

Benvinguts i benvingudes a tots els que sou amants del country! Esperem que els que us hi apunteu sigueu molts!
Felicitats a Su per la seva gran feina al crear aquesta web i per tot el treball que està fent pel grup!

 
 
 

Ets el visitant número

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
 
Using Caribou Theme | Blog dissenyat per Susanna Lizarraga